Wednesday, May 27, 2009

halfcut section


stering nardi world ngan boostkit l5 nak jual 250.00

sportlight kitty / coure. sapa dah main kitty atau coure..kasi masuk la sportlight ni..tak kan nak pakai kitty atau coure buta...haha..RM 220.00

absober depan new sr + rsr ti2000, lagi satu gandingan mantap untuk keselesaan kancil anda...pasti memikat dan memukau pemanduan...ahaha..cabut dari halfcut l200s..rm 450.00
HKS ori air filter..ngam tuk kcar..saiz kecik jer..sesuai untuk kancil, kelisa, kenari, l200s, l5 dan sebagainya...tip top..span pun cun lagi...kuning tu..khas untuk perfomence rm 180.00

spring espelir + absober merah l9 ( pic absober tak der, tapi mantop ) espelir adalah spring yg paling best untuk keter. RM 250.00 untuk belakang tau..huuhuh

doortrim l5 kelabu complite ngan speaker cerroz world..barang kat keter aku, nak jual..450.00 nett..barang memang champion..

Doortrim L5 complite semua ngan motor dan rail...sesuai pasang kat kancil..baru la nampak berserri -seri..kelabu rm 450.00, hitam rm 550.00..

bermacam macam d.din..japan spec, barang semua dah test..harga dari 250-450.

side step Mira L5, cun..tulisan mira senget...Rm 130.00

side miror L5 2 wayar. untuk heater...so cermin ni tak berkabus kalau hujan lebat..pada sesiapa punya cermin kancil dan nak menopous boleh la tukar ngan yg ni Rm 80.00 ( sepasang )

Laci sikat L5 warna kelabu ( pic hitam ) siap free flair ( api kecemasan )...Rm 120.00 nego
ni dia frame plet berlampu dan berdiamond.....amat sesuai kalau layan VIP...rare items Rm 150.00
ni dia...trim radio ngan meter walnut untuk dashboard L5...baru la world keter korang..di buka dengan harga RM sold....huhuuh call jer saya atau post komen kat sini
dics brake L2s double layer..untuk cengkaman yg lebih berkuasa pada kancil anda..dah siap skim..sekali ngan brake pump..Rm 150.00
bonet belakang moderno limited...barang dah hampir pupus...rm sold complte bonet ngan bumper....kasi sarung sama korang punya kancill la..

meter ni dapat kat halfcut terios..boleh masuk dashboard L5..cun..sampai sold km/h
dashboard l5 untuk kancil...meh la modified kancil korang supaya lebih tahan lama..rm 450.00 sekali meter rpm
stering rack L5 thitam complite ngan stering dia...rm 33.00 nego. cun masuk kancil.
video

10 comments:

  1. selamat make-up kete ko yang tengah jadik rojak tu yeaaa...

    p/s:mak long aiman...luuuluuuluuu

    ReplyDelete
  2. oiiitt...bonet belakang tu ada lagi ke?...

    ReplyDelete
  3. bonet belakang dah sold....
    barang lain banyak tak masuk ag ni...tak sempat...bz..huhhu..

    ReplyDelete
  4. pada sesapa yang nak mintak carikan barang boleh kasi list kat sini...huhuh...jangan risauu, barang gerenti maannnttoooppppp

    ReplyDelete
  5. mari membeli...

    ReplyDelete
  6. Rack tu btol ke RM33??
    komplit mcm dlm gmbr tu ke?
    kalo btul,mau....tp cane nk kontek?

    ReplyDelete
  7. salam.. nak beli barang2 ni nak dial nombor siapa.. xde link utk contact pun..

    ReplyDelete
  8. contact no??????berminat nih..

    ReplyDelete
  9. Side miror L5 ada lgi ke...kalau ada aku nak..mcmna nak call

    ReplyDelete